Prémiový obsah
★★★
15K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky a opečeme. Ochutíme solí, pepřem
Maso očistíme, nakrájíme, cibuli nasekáme najemno, orestujeme na oleji, přidáme maso. Poté přidáme koření
Maso si nakrájíme na kostky. Nakrájenou cibuli najemno orestujeme v hrnci na oleji a přidáme nakrájené
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme vykostěné maso pokrájené na kousky, posolíme, přidáme koření
Na sádle zapěníme cibuli pokrájenou na drobno. Přidáme červenou papriku, kmín, mleté černé koření, očištěné
Sójové maso namočíme na půl hodiny do vlažné vody. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Na pánvi rozehřejeme
Maso opláchneme, nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme a jemně nakrájíme. Sádlo rozpálíme, cibuli na
Fazolové lusky předvaříme v osolené vodě, cibuli nakdrobno nakrájíme, orestujeme na oleji, přidáme papriku
Maso omyjeme, osušíme, odblaníme a zbavíme ho přebytečného tuku. Nakrájíme ho na stejně velké kostky.