Prémiový obsah
★★★
10.1K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Necháme chvíli odležet a tvoříme karbanátky, ty neobalujeme Když jsou karbanátky hotové, přidáme pod něj rajský
Maso očistíme, nakrájíme, cibuli nasekáme najemno, orestujeme na oleji, přidáme maso. Poté přidáme koření
Nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, přidáme sladkou papriku a maso nakrájené na kostky, osolíme a zakryté
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky a opečeme. Ochutíme solí, pepřem
Do hrnce nalijeme 3 litry vody, vložíme omyté maso, přidáme 1 oloupanou mrkev, překrojený fenykl, oloupaný
Očištěné a umyté maso nakrájíme na malé kostky, cibuli očistíme a drobné nasekáme, oloupaný baklažán