Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Rybí filé uvaříme v malém množství osolené vody s trochou Při podávání salát posypeme nadrobno nasekanou petrželovou
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Filé necháme mírně rozmrazit a potom rozložíme na olejem Mírně osolíme a nahoru na filé rozložíme plátky šunky
Zázvor nastrouháme a rozetřeme na filé, které ještě Plátky filé zprudka opečeme na oleji dozlatova.