Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Salát natrháme a smícháme s nakrájenýma ředkvičkami Salát přendáme na talíř, přidáme tuňáka a nakonec posypeme
pokapané odloženou zálivkou s fazolovo-rukolovým salátem
Rukolu přebereme, očistíme, opláchneme a osušíme. Tvrdé stonky odkrojíme a listy natrháme na menší kousky
Směsí potřete broskve a rozložte je na mřížku potřenou Rozdělte na talíře, navrch dejte broskve, ostružiny
Listy salátu a rukoly důkladně propláchneme, necháme Salát rozdělíme do větších misek, pokapeme zálivkou
Rukou omyjeme a dáme do mísy. Citron vymačkáme do hrnečku a přidáme olej, cukr a sůl s pepřem. Poté zalijeme
Jahody, broskve i meloun promícháme. posypeme mandlovými lupínky, můžeme přidat zmrzlinu a salát
Broskve: V míse smíchejte hnědý cukr a broskve nakrájené Salát: Do velké mísy vhoďte kapustu se zálivkou a promněte
Salát rozebereme na listy, opereme, necháme okapat Přidáme na kostičky nakrájenou broskev, omyté a okapané