Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Chilli papričku nakrájíme na kousky a přidáme
Uvařený květák v misce rozmačkáme vidličkou. Přidáme k němu změklé máslo, strouhanku a mléko. Vše promícháme
Umytý, uvařený květák rozebereme na růžičky a dáme do mísy. Posypeme cibulí nasekanou nadrobno a polijeme
Květák rozebereme na kousky, uvaříme v osolené vodě, scedíme. Smetanu smícháme s majonézou, okořeníme
V míse smícháme olej, skořici a kmín. Poté přidáme růžičky květáku a promícháme. Takto marinovaný květák
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a květák v ní uvaříme. Necháme pořádně okapat. Česnek oloupeme
Květák rozebereme na růžičky a uvaříme do poloměkka. Vejce uvaříme natvrdo. Šalotku nasekáme, přidáme
Květák opláchneme, rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Vychladíme a nakrájíme na kostičky.
Hotový salát ozdobíme vejcem a posypeme směsí nasekaných