Prémiový obsah
★★★
10.2K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Cuketu nakrájíme na tenké proužky. Česnek oloupeme nakrájíme na plátky a orestujeme na pánvi s rozpáleným
misce smícháme krevety, jogurt, česnek, avokádo a salát Salát servírujeme studený.
Smícháme šalotku, citronovou šťávu, fenyklová semena a ocet, přidáme olej a dochutíme solí a pepřem.
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
Okurku si nakrájíme na kousky, salát nasekáme nahrubo
Krevety si uvaříme, vymačkáme vodu, smícháme s majonézou, smetanou, česnekem a dochutíme citronovou šťávou
Do mísy si dáme mouku, droždí, vejce, sůl, sýr, mléko, olej a vypracujeme hladké těsto, přikryjeme a
Krevety oloupeme a odložíme do chladu. Do velkého hrnce dáme krunýře, zalijeme je 1000 ml vody, přidáme
Formu vymažeme máslem, očistíme houby, nakrájíme je na plátky, na másle podusíme a necháme okapat. Vytáhneme