Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
nudle, nebo na plátky a dáme do mísy s pokrájenou cibulí Salát můžeme připravit i ze syrové kedlubny.
Kedlubny očistíme, omyjeme na nastrouháme nahrubo. Vložíme je do mísy, přidáme na kostky nakrájený balkánský
Kedlubny oloupeme a nahrubo nakrájíme. Jablko zbavíme slupky a jádřince a nakrájíme ho na plátky. Smícháme
směs několik minut prošleháme a poté ji vmícháme do kedlubnového salátu.
Cibuli oloupeme, na jemno nakrájíme a přidáme k nastrouhaným Potom přidáme ještě mladé, natrhané kedlubnové lístky
Oloupané kedlubny rozkrájíme na tenké nudličky, stejně jako jablko. Takto připravené kedlubny a jablko
smažíme dozlatova, podáváme s petrželkovým dipem a kedlubnovým salátem.
Cibuli oloupeme a také nakrájíme na tenké proužky, Poté nálevem salát zalijeme a posypeme petrželkou.
Listy hlávkového salátu dobře omyjeme, pokrájíme na jadýrek nakrájíme na tenké plátky, oloupanou červenou cibuli
Rajčata omyjeme, nakrájíme na kostky, opepříme, přidáme lžíci octa a promícháme. Papriky očistíme, nakrájíme
Smícháme s nakrájenou cibulí a zalijeme nálevem z ostatních