Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Kedlubny očistíme, omyjeme na nastrouháme nahrubo. Vložíme je do mísy, přidáme na kostky nakrájený balkánský
směs několik minut prošleháme a poté ji vmícháme do kedlubnového salátu.
Potom přidáme ještě mladé, natrhané kedlubnové lístky Majonézu smícháme s pepřem, cottagem, vmícháme do salátu
Kedlubny omyjeme, nastrouháme na hrubo, dáme do mísy. Přidáme na kostičky nakrájená jablka, jemně nasekanou
sůl, pepř, špetku cukru a najemno nasekané vlašské ořechy Kedlubnový salát s ořechy podáváme jako zdravou chuťovku
smažíme dozlatova, podáváme s petrželkovým dipem a kedlubnovým salátem.
Brambory i kedlubny oloupeme, opereme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme je osolenou vodou a přivedeme
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
Kedlubny nakrájíme na nudličky, v hrnci rozehřejeme máslo a kedlubny podusíme. Zaprášíme hladkou moukou