Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Rozinky si namočíme do rumu. Rýži uvaříme podle návodu a necháme stranou. Z manga vydlabeme dužinu a
Předehřejeme troubu na 220 °C. Vložíme do ní korpus pizzy, potřený trochou olivového oleje. Pečeme 5
Toasty opečeme a potřeme je kečupem. Obložíme je kousky kuřecího masa, osolíme a okořeníme. Navrch položíme
Všechny suroviny mimo ryb smícháme v hrnci. Přivedeme k varu, stáhneme plamen a necháme odpařit na polovinu
Saláty si natrháme do mísy, grep nakrájíme na filátka , meruňky na kousky a přidáme do salátu.
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky, pažitku nasekáme. Sýr dáme do misky, posypeme zeleninou, pažitkou
Polníček a špenátové listy omyjeme a dáme do mísy. zakápneme citronem a posypeme omytými borůvkami a
Nejprve si uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme je. Zeleninu nakrájíme na tenké nudličky
Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme. Ocet a cukr rozmícháme v hrníčku s vodou a necháme rozpustit.
Dobře vychlazená oloupaná vejce nakrájíme na větší kostky, rajčata, oloupané okurkv a očištěnou papriku