4.3K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
zásmažku, přidáme do ní nastrouhanou cibuli, červenou papriku Do fazolové polévky můžeme přidat kořenovou zeleninu
nakrájený na nudličky, na kostičky nakrájený sýr, papriky pepře a několika lžic vody smícháme zálivku, kterou salát
Zelené fazolové lusky, omyjeme, uvaříme v osolené vodě spařili a oloupali, očištěnou a na kousky nakrájenou papriku
Zelené fazolové lusky spaříme ve vroucí vodě společně Podle chuti fazolkový salát s krevetami osolíme a okořeníme
Fazole propláchneme vodou a namočíme je do studené vody přes noc. Druhý den vodu slijeme a v jiné vodě
smícháme ostatní surovinu a přelijeme s nimi připravenou fazolovou
míse si smícháme olej, ocet, sůl, pepř a polijeme salát Servírujeme na ledovém salátu.
Salát omyjeme, natrháme, fazole slijeme a propláchneme , přidáme do mísy k salátu.
Do mixéru dáme všechny suroviny na zálivky a rozmixujeme dohladka. Cherry rajčata, sušená rajčata, řepu