Prémiový obsah
★★★★★
64.8K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vršek posypeme posekanou celerovou natí a černým kořením Salát můžeme připravit i ze syrového celeru.
Celer omyjeme, oloupeme, nakrájíme na centrimetrové plátky a uvaříme ve slané vodě téměř doměkka. Necháme
Celer, vejce a cibuli nakrájíme na jemno, sýr a mrkev naopak nastrouháme nahrubo. Vše dáme do velké mísy
Celerové sirky vložíme do mísy, promícháme s hořčicí rozprostřeme plátky prosciutta, na které naklademe salát
Celer a jablko očistíme, omyjeme a jemně nastrouháme. V míse pokapeme citrónovou šťávou, přidáme cukr
Celer oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Kostky celeru vložíme do hrnce, zalijeme horkou vodou
Celer nastrouháme na nudličky. Dáme do mísy a smícháme s ostatními surovinami. Necháme odpočinout asi
Rajčata a celer nakrájíme na proužky. Ředkvičky nakrájíme na plátky. Tuňáka u konzervy nakrájíme na kousky
Kokos nasucho mírně opražíme na pánvi. Datle spaříme a najemno nasekáme. Jablko a celer nakrájíme na
Celer nastrouháme nahrubo, špenát omyjeme a nakrájíme najemno. Dochutíme tymiánem a nakonec zalijeme