Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Rýži a čočku uvaříme každé zvlášť. Jakmile jsou suroviny uvařené smícháme ve větším hrnci, přidáme nakrájenou
Na pánev dáme olej a až je rozpálený přidáme na proužky nakrájenou cibuli a očištěné nakrájené žampiony
Okurku a rajčata omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kousky. V hrnku si smícháme ocet s cukrem a lžíci
Čočku si namočíme hodinu předem, poté uvaříme v osolené vodě na skus. Ředkvičky a okurku nakrájíme na
Osolenou čočku uvaříme dle návodu „al dente“. Cherry rajčata opereme, nakrájíme na půlky. Do mísy dáme
Čočku scedíme a vaříme v dostatečném množství vody doměkka, přibližně 20 minut na mírném ohni. Mezitím
Čočku si den dopředu namočíme a uvaříme dle návodu. Jablka nakrájíme na kostičky, zakápneme citronem,