Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
Příprava rizota: V rendlíku rozpálíme olivový olej, SERVÍROVÁNÍ: Ossobuco podáváme s krémovým rizotem,
Na rozehřátém oleji zpěníme pokrájenou cibuli a osmahneme papriku. Vložíme na kostky nakrájené maso,
Dáme vařit rýži. Na pánvi si osmažíme žampiony, hrášek a ořechy. Osolíme a ochutíme sojovou omáčkou.
V osolené vodě uvaříme rýži, zcedíme, na másle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou hlívu
Rýži uvaříme dle návodu a poté vysypeme na plech. Na rozpálené pánvi s olejem orestujeme na kostičky
Mraženou směs rozmrazíme, rýži, koření a kurkumu osmažíme na troše tuku asi 5 minut, pak přidáme mořské
Uvaříme zvlášť kroupy a pohanku. Na zpěněné cibulce smícháme kroupy, pohanku a houby. Dochutíme vegetou
Na pánvi si rozehřejeme olej a osmahneme nakrájenou cibuli, česnek, chilli papričky a celer. Přidáme