13.8K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Když je zelenina měkká, přidáme uvařenou rýži, kousek
Poté si v rýžovaru připravíme rýži se zeleninou a podáváme společně přelité omáčkou.
V rýžovaru si uvaříme rýži dle návodu. Všechnu vodu necháme vypařit, poté do pánve přidáme rýži
Rýži uvaříme dle návodu na obalu. Poté omáčkou přelijeme rýži a posypeme na kostičky
Jemné orestujeme cibulku, mrkev a fazolky a s tekutinou a solí dusíme. Když je zelenina měkká, přidáme
Omáčku připravíme takto: Na oleji osmažíme nakrájenou
Mezitím si připravíme rýži, tak že ji dáme do pekáčku zalijeme vodou, tak aby vody bylo dvakrát tolik co rýže
je do mísy, přidáme nastrouhanou cuketu, vařenou rýži