Prémiový obsah
★★★
11.8K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
Tuto polévku můžeme připraviti také tak,že udušenou rýži sítem prolisujeme a pak dáme do polévky.
Rýži podusíme do měkka a vychladlou ji prolisujeme. V malé misce utřeme máslo, přidáme vejce, sůl, drcený
Očištěnou zeleninu pokrájíme na kostky. Zeleninu dáme dusit na zpěněnou cibulku. Podušenou zeleninu zalijeme
Rajčata spaříme a oloupeme, papriky omyjeme, vyřízneme z nich semeníky a oboje nakrájíme na kostky. Na
Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Zpěníme ji na polovině másla, přidáme rýži a opékáme ji, dokud nezesklovatí
Na sádle postupně restujeme na nudličky pokrájenou cibuli, papriky a česnek. Přidáme nasekaný kořen zázvoru
Přebranou rýži vložíme do vařícího mléka, přidáme sůl, cukr a vaříme na mírném ohni doměkka. Uvařenou
Rýži uvaříme, smícháme s tuňákem, přidáme nastrouhanou cuketu, cibulku, vejce, hrnek strouhanky. Dle
Žampiony drobně pokrájíme a dusíme na másle do měkka. Pak přidáme uvařenou osolenou a opepřenou rýži.
Všechny uvedené ingredience smícháme a dobře promícháme nebo vyšleháme. Těsto naléváme na rozpálenou
Rýži spaříme vařící vodou, přecedíme, zalijeme studenou vodou a uvedeme k varu. Když rýže začne měknout