Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Cuketu nakrájíme na kolečka, osolíme a opepříme. Poté dáme na něj kousek rajčete, bazalkový list a plátek
Tresku opláchneme a vložíme do pekáčku. Po upečení tresku důkladně probereme, kvůli případným
Slaninu nakrájíme na kostičky a osmahneme na trošce Medailonky podáváme s bramborami se slaninou, přelité
Tresku omyjeme, osolíme, opepříme a zakápneme citronovou Podáváme společně s grilovanými paprikami a pečeným
Filety dáme do vymazaného pekáče, zakapeme olejem, osolíme a opepříme. Poté poklademe půlky rajčátek,
Tresku opláchneme a vložíme do pekáčku. Po upečení tresku důkladně probereme, kvůli případným
Potom ho obalíme slaninou pokrájenou na plátky, které Položíme ho na pekáč, přidáme zbylou nakrájenou slaniny
Potom ho osolíme, obalíme ho plátky pokrájené slaniny Při pečení podlíváme vlastní šťávou a podle potřeby