Tuňáka můžeme vyměnit za lososa nebo za jakoukoliv jinou rybu.
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Na omáčku vlijeme do hrnce smetanu, přidáme jemně strouhanou Tagliatelle podáváme se steakem z tuňáka a s omáčkou
Poté na ně dáme tuňáka. Tuňáka jimi posypeme a zakápneme citronovou šťávou.
Poté přidáme tuňáka. Pokud máme tuňáka v olivovém oleji další olej už nepřidáváme
Tuňáka vložíme do síta, necháme okapat a vidličkou V míse promícháme těstoviny, tuňáka a sýr se zálivkou
Na pánvi rozpálíme olej, můžeme také přidat olej z tuňáka Odkapané špagety ochutíme tuňákem, osmaženou chlebovou
Přidáme tuňáka, kopr a okurku. Omáčkou přelijeme uvařené tortellini.
Tuňáka zcedíme, maso promačkáme v míse vidličkou, cibulky přidáme vejce, citrónovou kůru, sezamový olej a sójovou omáčku