Prémiový obsah
★★★
12.9K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Tvrdý sýr nakrájený na silnější plátky, obalíme v hladké Obalíme v něm sýr a nakonec ho obalíme ve strouhance
V míse smícháme jogurt a smetanu se solí. Hotový sýr spotřebujte do 3 dnů.
Tvrdý sýr nakrájený na silnější plátky, obalíme v hladké Obalíme v něm sýr a nakonec ho obalíme ve strouhance
Ze sýra odkrojíme kůrku a nakrájíme ho asi na 1 cm Při pomalém smažení se sýr rozteče.
Naplněné sýry obalíme ve vaječném těstíčku a strouhance Obalené sýry vložíme na 20 minut do mrazáku.
Filety omyjeme, osušíme, osolíme a naložíme tak na 20-30 minut do rybí omáčky s mlékem. Strouhanku smícháme