Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
v kastrolku zpěníme na oleji nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené rajčata a papriky, osmahneme a přidáme
Halászlé vaříme doměkka a nakonec dolijeme tolik vody Halászlé rybí polévku rozdělíme do hlubokých talířů
Podusíme pokrájanú cibuľu na masti, oleji, príp. rozškvarenej údenej slanine. Pridáme červenú mletú
Mezitím nakrájejte na porce rybí filety a zeleninu Halászlé nikdy nemíchejte vařečkou, aby se rybí maso
Necháme vychladnout, pak zcedíme a rybí maso obereme Uvaříme doměkka, přidáme kečup a obrané rybí maso.
Kapra očistíme, hlavu a ocasní ploutev uřízneme, tělo naporcujeme, hrotem nože vydloubneme "hořký
Cibuli pokrájenou na tenká půl kolečka zpěníme na oleji, přidáme kečup, nálev z ryb, okurku pokrájenou
Změklé máslo utřeme do pěny, postupně přidáme jemně nastrouhaná vejce a prolisovaný ryby s části nálevu
Lidem už fakt jeblo, halászle z lososa, to fakt nemá chybu....