Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Rybí filé z tresky nakrájíme na malé kousky. Všechny suroviny napichujeme na špízy a potřeme olejem
mušle a kousky ryby a zalijeme bílým vínem a přidáme kari
Rybí kostky po hodině marinování napícháme na špejli Horký špíz ještě pokapeme citronovou štávou.
Smícháme mouku, chilli, kari, kmín, špetku soli a Rybí kari ozdobíme před podáváním čerstvým koriandrem
Přidáme zeleninu, cukr a kari a necháme zkaramelizovat Krok 4: Zalejeme rybí a sojovou omáčkou.
Touto směsí koření posypeme připravené špízy a ogrilujeme Servírujte na mělkém talíři společně se špízem, na