Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Porce kapra omyjeme, lehce osušíme papírovou utěrkou Kapra podáváme s vařenými bramborami a obloženého plátky
Rybu osolíme, opepříme a lehce posypeme moukou. Pečeme na rozehřátém oleji dozlatova. Do pánve přidáme
vykuchaného a očištěného kapra rozevřeme, dobře prosolíme Kapra položíme na alobal a dobře zabalíme.
Kapra zbaveného kůže protkneme nudličkami uzeného bůčku Přidáme rybu, zalijeme smetanou a rozkvedlaným protlakem
Kapra očistíme, osušíme, posolíme, pokapeme citrónovou Touto náplní kapra vyplníme.
Příprava kapra: Půlky kapra nejdříve zbavíme šupin Vysoké porce kapra je potřeba ještě dopékat v troubě
Příprava kapra: Kousky kapra zabalíme do šunky a poté
Filety nakrájme na porce, osolíme, opepříme a dáme do pekáčku. Přidáme kmín, máslo a pár rajčat. Pečeme
Kapra očistíme, vykucháme, hlavu a ocas odkrojíme, Pak půlky kapra omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme