Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Listové těsto rozválíme na tenký plát, které nakrájíme Na těsto poklademe filety z lososa a vychladlou špenátovou
Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném vále na Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý
Listové těsto rozdělíme na 2 části a vyválíme 2 pláty Na jeden plát listového těsta naneseme kopečky nádivky
Listové těsto rozválíme na pomoučeném válu na obdélníkový Vychladlé žampióny rozprostřeme rovnoměrně na těsto
Listové tětso vyválíme a vykrájíme pomocí formičky.
Listové těsto rozválíme na tenký plát, nakrájíme na Okraje těchto obdélníčků potřeme rozšlehaným vejcem, těsto
Vyvalíme těsto, polovinu potřeme krémem, naskládáme
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.
Listové těsto rozválíme na tenký plát. Na těsto poklademe zchladlé žampiony, na žampiony pak
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.