Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
paprikou, obložíme očištěným na kolečka nakrájeným pórkem Upečeného karase pokapeme citrónovou šťávou, posypeme
Očištěného, vykuchaného a omytého karase vykostíme, Odleželého karase opečeme na rozehřátém rostlinném
Karase vykostíme, připravíme si tak filety. Česnek utřeme se solí a karase jím potřeme.
Na rozehřátém oleji osmažíme kolečka očištěných pórků Když je maso opečené, vrátíme zpět pórek s houbami,
Na rozehřátém oleji osmažíme pórek nakrájený na kolečka Přidáme dušený pórek s houbami, ochutíme saturejkou
Porce karase otřeme papírovou útěrkou, osolíme a necháme Podáváme k opečenému karasovi.
Mezitím v hrnci na másle podusíme nakrájené pórky společně trochou škrobu rozmíchaným ve studené vodě a smícháme s pórkem
Pórek očistíme, nakrájíme na větší kusy a uvaříme v Přidáme ji k pórku a rozmícháme.
Z housek uděláme strouhanku, pórek nakrájíme na nudličky V misce ušleháme smetanu, žloutky, přidáme pórek, strouhanku
Rohlík nakrájíme na kostky a osmahneme na rozpáleném oleji a másle. Ementál a šunku nakrájíme na nudličky