Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Potom do omáčky dáme porce kapra a přikryté asi 30 Kapra podáváme s opékanými bramborami, přelitého omáčkou
Kapra očistíme, vykostíme a naporcujeme. Potom si připravíme omáčku.
Pak přidáme do omáčky osolené a opepřené porce kapra Jako příloha se hodí vařené brambory, porce kapra dáme
rozpálíme olej a opečeme osolené, opepřené kousky kapra Kousky kapra podáváme s bramborem, přelité omáčkou.
pokrájenou zeleninu a koření, pak přidáme osolené porce kapra Rozdělíme maso do talířů a poté přelijeme omáčkou.
vývaru s trochou soli rozmixujeme a propasírujeme. , Kapra Rybu vrátíme do omáčky a necháme prohřát.
Omáčka: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli Zalijeme mlékem a necháme spojit v omáčku, kterou dochutíme
Vařme, dokud omáčka nezhoustne, přidáme koření, sůl
Omáčku dochutíme solí a pepřem a přeléváme s ní porce
Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu a necháme v teple stranou. Na pánvi na másle zpěníme nadrobno nakrájenou