Prémiový obsah
★★★
8.6K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Kapra načesnekujeme a osolíme, potřeme marinádou s Krátce opečeme a přidáme kari, rajčata a vývar.
Kapra si osolíme, opepříme, dáme kmín a dovnitř pokrájenou Alobal si potřeme sádlem a kapra zabalíme, hodinu necháme
Kapra očistíme, vykucháme, hlavu a ocas odkrojíme, Pak půlky kapra omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme
Z kapra bez kůže uděláme filety bez kostí, které nakrájíme Podáváme s bramborovou kaší, obložené plátky rajčat
Kapra očistíme, omyjeme a naporcujeme, porce osolíme Potom přidáme opečené porce kapra, zakápneme citrónovou