Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Rozmraženou rybu vykostíme, omyjeme a osušíme. Maso nakrájíme na kousky, přidáme sójovou a worcestrovou
Citrónovou šťávu smícháme s olejem, solí a nasekanými bylinkami. Vzniklou směsí potřeme ryby zevnitř
dovnitř dáme pár kousků jablka, kousek másla a snítek šalvěje máslem, přidáme pokrájená jablka a cibule,polovinu šalvěje
Česnek nasekáme a orestujeme na másle, přidáme bazalku, oříšek, trošku vody a podusíme. Poté přidáme
alobalu, pokryjeme je tenkými kousky másla, obložíme šalvějí
citrónovou šťávou, vetřeme do nich sůl a posypeme šalvějí zakápneme citrónem a polijeme rozpuštěným máslem se šalvějí
Plech vymažeme tukem a vysypeme moukou. Mouku smícháme s kypřícím práškem, pudinkovým práškem a perníkovým
Česnek a cibuli nasekáme a orestujeme na oleji. Zeleninu nakrájíme na kousky a přidáme na pánev. Krátce
Maso odblaníme, omyjeme a osolíme. V pánvi rozpálíme olej. Panenku opepříme, posypeme nasekaným šalvějem