Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
V misce smícháme vše kromě ryby, ve směsi pak rybu Rybu grilujeme na omašťěném roštu a během grilování
Ryby si necháme na trhu rovnou vykuchat a očistit. Směsí potřeme ryby a potíráme ještě během grlování,
Dusíme asi 10 minut a poté podáváme společně s rybou
Směsí potřeme ryby a potíráme ještě během grlování,
Filety lehce obalíme v mouce s kořením na ryby a opečeme Hotovou rybu servírujeme na špenátovém lůžku.
Na oleji osmahneme rybí filé, poté vyjmeme a do pánve nalijeme smetanu a vývar. Osolíme, opepříme a zredukujeme
Rybu podle chuti osolíme, zakápneme citronovou šťávou Rybu opečeme na másle smíchaným s olivovým olejem.
gril, aby se rozehřál na správnou teplotu a všechny ryby Všechny ryby očistíme a vyskládáme tak, aby se nám