7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Pak přidáme rajčata s bazalkou a rajčatový protlak. potřeby zahustíme jíškou, dochutíme a podáváme posypané parmazánem
Mouku, parmezán, vejce a máslo smícháme úhledně vypracujeme na hladké těsto. Rozválíme a vložíme do koláčové
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na tuku, zaprášíme moukou, uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem
Poté zvyšte teplotu a do směsi vmíchejte rajčatový talířů, každou porci posypte zbylým nastrouhaným parmazánem
Vrátíme filé a krátce podusíme. Mícháme dokud nevznikne hladká omáčka.
Podle chuti omáčku okyselíme octem. Rybí filé naskládáme do zapékací mísy, zalijeme omáčkou
Zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kousky. V hrnci osmahneme na másle nadrobno nakrájenou cibulku.
vytáhneme a vývar zahustíme červenou zásmažkou, přidáme rajčatový Omáčku přetřeme přes síto na uvařené ryby a necháme
Vaříme, tak aby omáčka zhoustla. Vmícháme petrželku, ricottu a parmazán.
Hotové ravioli servírujeme s rajčatovou omáčkou, ozdobíme bazalkou a parmazánem.