Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Příprava chřestu: CHřest očistíme, nakrájíme na kousky
Poté přidáme mléko a na kousky nakrájený chřest. Podáváme společně s dušenou kapustou a masem.
Připravený chřest z konzervy pokrájíme na malé kusy Maso pak podlijeme vývarem a přidáme chřest.
Očištěné a omyté lipany osušíme čistou utěrkou. Na pánvi ohřejeme trochu rostlinného oleje, lipany
dáme máslo, rozehřejeme, přidáme nakrájený vařený chřest Promícháme vidličkou, aby byl chřest rovnoměrně rozprostřený
Chřest omyjeme pod tekoucí i vodou, spodní třetinu Listové saláty, chřest a drůbeží šunku ozdobně narovnáme
Chřest oloupeme, odřízneme dřevnaté konce a opláchneme Ještě teplý chřest dáme na talíře, polijeme zálivkou
Chřest si oloupeme, odkrojíme tvrdší části a povaříme horní část musí zůstat řídká, poté na každou dáme chřest