Prémiový obsah
★★★★★
51.3K čtenářů
2 h 30 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
hrnce. Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a vaříme
hrnce, zalijeme pivem a trochou horké vody, v níž Pomalý hrnec zapneme na stupeň jedna a závitky pomalu
Mezitím v ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme Přidáme masové koule a vložíme nádobu do pomalého hrnce
si nakrájíme cibuli, česnek a osmahneme v nádobě pomalého hrnce.
na velké kousky, obalíme je v koření a vložíme do pomalého hrnce.
V nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej a vsypeme Podle chuti osolíme, opepříme a podáváme s těstovinou
Ve vyjímutelné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej Maso obereme a vrátíme do hrnce a zamícháme.
Přelijte do pomalého hrnce.
V ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme 1 lžíce