Prémiový obsah
★★★★
16.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Opečené maso i cibuli přendáme do pomalého hrnce, přidáme Vše zalijeme černým pivem a trochou vody tak, aby byla
hrnce. Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a vaříme
Mezitím v ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme Přidáme masové koule a vložíme nádobu do pomalého hrnce
si nakrájíme cibuli, česnek a osmahneme v nádobě pomalého hrnce.
na velké kousky, obalíme je v koření a vložíme do pomalého hrnce.
V nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej a vsypeme V hrnci rozpustíme máslo.
Ve vyjímutelné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej Maso obereme a vrátíme do hrnce a zamícháme.
V ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme 1 lžíce