Prémiový obsah
★★★
10.4K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
pyré, přidáme bobkový list, skořici a pyramidku na rajskou Podáváme se zakysanou smetanou a pokapeme olivovým
Kořenovou zeleninu očistíme, nastrouháme a orestujeme na oleji. Poté zalijeme vodou a osolíme. Krátce
Jakmile rajský protlak změní barvu, přidáme vodu, ve Polévku osladíme a osolíme.
Rozpustíme máslo, přidáme mouku a opražíme, vznikne nám jíška. Přimícháme protlak a zalijeme vodou. Přidáme
Rozpustíme máslo, přidáme mouku a opražíme, vznikne nám jíška. Přimícháme protlak a zalijeme vodou. Přidáme
Pokud máme pocit, že je polévka příliš hustá, můžeme Z polévky vyjmeme nové koření, bobkový list a cibuli
přidáme protlak, masox, cibuli, pyramidku s kořením na rajskou Mezitím si uvaříme v menším hrnci písmenka do polévky
Rozpustíme máslo, přidáme mouku a opražíme. Přimícháme protlak a zalijeme vodou. Přidáme rajčátka, koření