3.8K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
vývar přivedeme k varu, přidáme do něj nakrájenou zeleninu
Nakrájenou zeleninu smícháme v míse. Zbylou zeleninu orestujeme na lžíci oleje.
plátky sýru. nakonec posypeme petrželkou a počkáme až omeleta
Mezitím si omyjeme a očistíme zeleninu a nakrájíme Všechnu zeleninu orestujeme na pánvi, ochutíme solí
Pomocí vařečky omeletu srolujeme a postup zopakujeme na přípravu další omelety.
Vejce rozmícháme se špetkou soli a pepře. Nalijeme na rozpálenou pánev s olejem a poklademe plátky mozzarelly
Na větší pánvi rozpálíme olej a smažíme omeletu pod
Jakmile zelenina trochu změkne přidáme na kostičky Omeletu zvolna opečeme po obou stranách
Na olivovým oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a společně s chorizzem jemně osolíme. Přidáme brambory