Prémiový obsah
★★★★
23.7K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Solčanku využijete na dochucení hlavních jídel, polévek nebo třeba i pomazánek.
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a naložíme do marinády osmahneme nakrájenou cibuli přidáme maso a přidáme zeleninu
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na pánvi Přidáme zeleninu a dusíme asi 20 minut.
Cibuli nakrájíme na půl kolečka a na trošce oleje osmažíme dozlatova. Maso nakrájíme na malé proužky
Cibuli nakrájíme na půl kolečka a na trošce oleje osmažíme dozlatova. Maso nakrájíme na malé proužky
prsou stáhneme kůži, lehce naklepeme a nakrájíme na nudličky Hotové maso se zeleninou dochutíme některou z omáček
Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky K nakrájeným kuřecím prsům přidáme druhou polovinu
Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Na rozehřátém oleji nudličky orestujeme dozlatova.
Maso nakrájíme na drobné proužky a obalíme v polovině kari. Olej rozetřeme na pánev a vsypeme všechno
Kuřecí prsa očistíme a rozkrájíme na nudličky, které Pak olej slijeme, do pánve přidáme nakrájenou zeleninu
Přidáme na malé kousky nakrájená rajčata a jablka, na nudličky Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, jednotlivé
Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme grilovacím a Šunku nakrájíme na nudličky a přidáme ji také.