Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Mléko, tvaroh, dvě vejce, sůl, olej, mouku a prášek do pečiva zpracujeme na těsto a asi 30 minut necháme
Nejprve připravíme kvásek smícháním vody, cukru, lžičky mouky a droždí. Kvásek necháme vykynout. Mezitím
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kousky, které osmahneme na oleji. Přidáme kousky chilli, vinný ocet, nastrouhaný
Cibuli nakrájíme na kolečka, máslo rozpustíme a přidáme cibuli, poté přidáme cukr a restujeme. Nakonec
Mouku promícháme s máslem, aby vznikla drobenka, přidáme vejce, vodu a uděláme těsto, které vyválíme
cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka, poté oloupeme česnek a nakrájíme ho na plátky. Obojí vložíme
Z nadrobno nakrájené cibule, tuku a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme 1,25 l vody, dobře rozmícháme
Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na tuku. Pak mírně podlijeme a dusíme doměkka. Cibuli doplníme
Do misky nalijeme vlažnou vodu, přidáme cukr i sušené kvasnice a necháme vzejít kvásek. Cibule oloupeme
Česnek prolisujeme nebo utřeme, cibuli nakrájíme na kostky a pálivé papričky najemno pokrájíme. Petrželku