Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Příprava noků: Brambory uvaříme ve slupce. Uvařené noky krátce do zlatova osmahneme na pánvi s
pomoučněném vále vyválíme z kousků těsta válečky - noky Noky podáváme s pečenou husičkou.
Uvařené a oloupané brambory rozmixujeme na hladkou kaši. Poté přidáme vejce a mouku. Dochutíme solí,
Z každého kousku utvoříme nok, který smažíme po obou Usmažené noky podáváme jako přílohu k pečeným nebo
Z každého kousku utvoříme nok, který smažíme po obou Usmažené noky podáváme jako přílohu k pečeným nebo
válečky a vaříme ve slané vodě asi 7 minut( hotové noky Smícháme v hotovými noky a servírujeme.