Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Troubu předehřejeme na 200°C. Do misky vložíme všechny ingredience na marinádu a metličkou promícháme
Čerstvý zázvor oloupeme a nasekáme najemno. Mrkev dobře očistíme a nakrájíme na šikmé plátky. Pórek důkladně
Do hrnce nalijeme vodu, přidáme skořici, nové koření, hřebíček, pomerančovou kůru a cukr. Přivedeme k
Citrón důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, které rozpůlíme. Společně s cukrem, skořicí, hřebíčky
Ananas oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vykrojíme z nich tuhý střed. V misce smícháme cukr, limetkovou
Na kousky alobalu nasypeme koření a přidáme kapku pleje. Poté v každém koření obalíme jiný hermelín a
Citrón důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, které rozpůlíme. Společně s cukrem, skořicí, hřebíčky
Mrkev očistíme a nastrouháme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Nachystáme si zavařovací sklenici
Ingredience na těsto zpracujeme a necháme asi 20 minut v lednici. Rozválíme a vykrajujeme kolečka, která
V jedné míse smícháme suché suroviny a v druhé mokré. Do mísy se suchými surovinami vlijeme rozmíchané
Dáme vařit dostatečné množství vody, kterou osolíme. Uvedeme k varu, vložíme maso a povaříme je 5-10