Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Rýži dusíme a když zesklovatí, přilijeme horký vývar Rýži dále dusíme 20 minut.
Zeleninu si nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Zalijeme domácím vývarem nebo vývarem z masoxu
Sýr a oloupané stroužky česneku dáme do mixéru a rozmixujeme. Vyklopíme do misky, přidáme žervé, tavený
Paličku česneku rozdělíme na jednotlivé stroužky a ty oloupeme. Stroužky česneku rozdrtíme, dáme do uzavíratelné
Bagetu si nakrájíme na šikmé, silnější plátky. Poté rozpustíme máslo v rendlíku a smícháme s nasekanou
Maso přes noc naložíme do směsi -olej, pažitka, petrželka, nahrubo mletá hořčice, rozmačkaný česnek a
Brambory oloupeme a nastrouháme. Necháme chvíli odstát a poté slijeme vodu kterou pustí. Česnek prolisujeme
Cukety rozkrojíme na půlky. Poté osolíme a necháme chvíli, aby pustila vodu. Poté nakrájíme na mřížku
Stroužky česneku oloupeme a rozdrtíme. přendáme je do misky, osolíme a necháme odstát. Poté přilijeme
Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme najemno. Česnek oloupeme a rozmačkáme. Brambory oškrábeme, nahrubo
Na oleji smíchaném s máslem osmahneme na kousky nakrájený česnek a cibuli. Poté vyjmeme a přidáme mouku