Prémiový obsah
★★★
13.6K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Podáváme s kachnou a knedlíky (dle chuti).
Větší kostky vepřového masa promícháme s prolisovaným česnekem, solí, kmínem a nahrubo nakrájenými dvěma
Den před přípravou uvaříme brambory ve slupce a oloupeme. Potom je nastrouháme, promícháme s moukou,
Rukama vytvoříme kulaté knedlíky, které dáváme do vroucí Hotové knedlíky rozkrojíme.
Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme knedlíky, které
Brambory oloupeme a nastrouháme najemno, přidáme vejce. Poté sušený česnek, vločky, chilli, osolíme a
Brambory uvaříme, nastrouháme, rozmícháme s rozšlehanými vejci, moukou, krupicí a trochou soli. Zpracujeme