Prémiový obsah
★★★
6.9K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Dusíme, dokud omáčka částečně nezhoustne. Na závěr přimícháme fazole, prohřejeme a podáváme s
Předem namočené fazole (nejlépe přes noc) propláchneme Vložíme fazole a vše povaříme.
Mrkvu nastrúhame najemno, tofu nahrubo. Pridáme na malé kúsky natrhaný list šalátu a na polovice nakrájané
Fazole propláchneme, necháme ve studené vodě několik Vmícháme vařené fazole a zahustíme solamylem rozmíchaným
Vodu z namočených fazolí slijeme a nahradíme čerstvou Na talíř dáme uvařenou rýži a přelijeme fazolemi.
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. Vzniklou, ne příliš hustou omáčku podle chuti okyselíme
Fazole přebereme, opereme a namočíme do studené vody zalijeme vodou, necháme 15 minut povařit, přidáme fazole
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, lehce vyskvaříme a na ní osmahneme drobně nakrájenou cibuli. Pak
Fazole zalijeme vodou a necháme nabobtnat. osolíme, přidáme papriku a prolisovaný česnek, vmícháme fazole