Prémiový obsah
★★★★
18.8K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Do vroucí osolené vody dáme ovesné vločky a vaříme, Na prkýnku posypaném moukou zformujeme karbanátky,
Vločky přes noc namočíme, druhý den přidáme zeleninu vývaru a ostatní přísady a zpracujeme, vytvoříme karbanátky
Poté přidáme ovesné vločky, sójovou mouku a trošku Rukama z těsta vytvoříme karbanátky, které obalujeme
V hrnci přivedeme k varu 250 ml vody a přidáme ovesné vločky a uvaříme kaši.
Poté přidáme nabobtnanou Soja Vitu a vločky. Poté ze směsi vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve
Vločky zalijeme studenou vodou a necháme 2 hodiny stát oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme vločky
Vločky zalijeme mlékem a necháme odstát na několik Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme cibuli, vločky
Vločky si namočíme do vody na 30 minut. Sníh opatrně přimícháme k vločkám.
Než začneme těsto zpracovávat, vločky zalijeme mlékem Necháme vzejít kvásek, přidáme k vločkám.