Prémiový obsah
★★★★
20.6K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Rozebereme makrelu na kousky tak, aby jsme odstranili Velmi jemně pak maso vmícháme do pomazánky a podáváme
Rozebereme uzenou makrelu na kousky a odstraníme všechny Velmi jemně poté kousky vmícháme do pomazánky.
Makrelu důkladně obereme a smícháme s tvarohem a pomazánkovým Pomazánku dle chuti osolíme a opepříme.
Vykostíme si makrelu a odstraníme z ní kůži. Nakonec přidáme maso z makrely.
Přidáme makrelu, listy špenáty a rokety.
Vařené uzené maso pomeleme, vejce uvaříme natvrdo a Potom majonézu smícháme s hořčicí, přidáme pomleté uzené
K makrele přidáme nakrájené vejce, jemně nakrájenou Máslo doporučuji před přípravou pomazánky na chvíli