Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
opečeme ho na oleji velké zapékací míse dozlatova, zelí Zakryjeme zbylým zelím a kořením.
Zelí vytáhneme na síto a necháme ho důkladně okapat Potom zelí ostrým nožem na prkýnku nasekáme na malé
Kyselé zelí slijeme a necháme okapat, pak ho mírně Na omáčku rozděláme smetanu s kyselou smetanou a vejci
Zelí osolíme, brambory nakrájíme na tenké plátky, osolíme Do formy dáváme brambory, zelí na střídačku a mezi
Nasekanou cibuli opražíme na tuku, přidáme nasekané kyselé zelí, uvařené halušky a společně promícháme.
orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kyselé zelí, nastrouhaný česnek, posypeme mletou červenou
Fazole přes noc namočíme do studené vody a uvaříme doměkka. Cibuli nakrájíme na kostky a zpěníme na tuku
Zatím nakrájejte zelí, dejte ho do hrnce, podlijte Až bude maso hotové, přidejte k němu zelí a na plotně
Zelí nakrájíme a dáme ho vařit do osolené vody. zaprášíme ji moukou, rozředíme trochou vody a přilijeme k zelí
Čočku uvaříme do poloměkka, přidáme k ní nakrájené zelí