Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
rozehřátém rostlinném oleji osmažíme za stálého míchání ovesné vločky, přidáme hladkou mouku, promícháme a zalijeme
Přisypeme ovesné vločky a vaříme 15 minut. Polévku podáváme posypanou nasekanou petrželovou natí
Vločky opražíme sucho, zalijeme vodou a přidáme očištěnou
vločky a necháme je chvíli nabobtnat. Do polévky vrátíme pomleté maso a můžeme podávat.
Vločky zalijeme mlékem a necháme odstát na několik Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme cibuli, vločky
Vločky si namočíme do vody na 30 minut. Sníh opatrně přimícháme k vločkám.
Než začneme těsto zpracovávat, vločky zalijeme mlékem Necháme vzejít kvásek, přidáme k vločkám.
Poté přidáme olej, rozšlehané vejce a ovesné vločky