Prémiový obsah
★★★
4.8K čtenářů
35 m
janapozarova
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Cibule nakrájíme na kolečka a orestujeme na oleji. Cibuli dáme stranou a na stejné pánvi orestujeme slaninu
Polévku rozdělíme do misek, ozdobíme dýňovým olejem
Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozehřejeme v hrnci
Maso oslíme, opepříme nakrájíme na kousky a napichujeme na špejle střídavě se slaninou. Potřeme kořením
Dohněda osmaženou cibulku zalijeme vývarem a převaříme. Přidáme těstoviny a ochutíme solí, octem a cukrem
Tímto krokem je vaše cibulová polévka hotová můžete kousek toastového chleba, zapéct na něm sýr a ten do polévky
Do hotové polévky vložíme nakrájenou cibuli, plátky
Potom okořeníme polévku podravkou dle chuti, přidáme Nastrouhaný sýr rozdělíme na dno talířů, nalijeme do nich polévku