Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Polévku pak dosolíme podle chuti. Hotovou polévku podáváme s čerstvou petrželkou a čerstvým
Polévku pak dosolíme podle chuti. Hotovou polévku podáváme s čerstvou petrželkou a čerstvým
Připravíme si dortovou formu, kterou vymažeme máslem a vyložíme pečícím papírem. V míse smícháme mouku
V míse smícháme mouku, sůl, kmín, vejce a vodu, vypracujeme hladké těsto. Rozdělíme na čtyř části a necháme
Připravíme si zlatavou jíšku, přilijeme vodu a přidáme lžíce kmínu. Dobře provaříme a ochutíme solí,
Polévku pak dosolíme podle chuti. Hotovou polévku podáváme s čerstvou petrželkou a čerstvým
Mouku promícháme se solí, promneme s máslem, pak se strouhanými vařenými bramborami a vypracujeme hladké
V trošce osolené vody vaříme 15-20 minut kmín s česnekem. Poté si uděláme ze sádla a hladké mouky zásmažku
celého kmínu, zalijeme vodou a necháme vařit, když má polévka necháme opět povařit a nakonec přidáme vejce, které do polévky