1.4K čtenářů
1 h
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Přidáme nudle a za pár minut i nasekané bylinky. Polévku ihned podáváme posypanou čerstvou nasekanou
Bylinky omyjte, osušte, lístky otrhejte, nasekejte Ponorným mixérem polévku rozmixujte dohladka a podle
Kuřecí stehna omyjeme a naskládáme do pečící mísy. Bylinky omyjeme a rozmixujeme s olejem.
A máme tu konečně jaro a sním i spoustu jarních bylinek Jarní čaj z podbělu 2.
Jarní výsev bylinek Bylinky si můžeme předem předpěstovat Jaké bylinky můžeme doma pěstovat?
Lučinu rozmícháme s vývarem a vejcem, přidáme nasekané jarní bylinky a vmícháme do polévky.
Čerstvé bylinky nasekáme a dáme do misky.
A máme tu konečně jaro a s ním i spoustu jarních bylinek Jarní čaj z podbělu 2.
Česnek zbavte slupky a prolistujte do polévky. Polévku servírujte s bylinkovým pestem.
A máme tu konečně jaro a sním i spoustu jarních bylinek Jarní čaj z podbělu 2.
Špagety uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu. Pokud je pest příliš husté, naředíme jej olivovým