Prémiový obsah
★★★
6.5K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Na omastku zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný celer a do zlata jej osmažíme. Pak zaprášíme
Oloupané a umyté brambory nakrájíme na kostky. Celer bez tuhých vláken nakrájíme na kousky a v kastrole
Na oleji orestujeme cibuli a česnek, poté přidáme čočku a celer nakrájený nadrobno a zalijeme vodou či
Potom žampióny s celerem dáme do polévky a dále vaříme Potom polévku okořeníme, rozmixujeme a přidáme do ní
Na rozehřátém oleji osmažíme cibuli nakrájenou na plátky a přikrytou ji chvíli restujeme. Potom k ní
Kešu oříšky namočíme přes noc do studené vody. Namočené ořechy dáme do mixéru. Celer a mrkev očistíme
Do připravených, čistých sklenic dáme nakrájený celer, okurky, cibuli, koření s koprem. Do plna zalijeme
Na másle osmahneme nakrájený celer, poté přidáme brambory a podlijeme vývarem. Vaříme asi 30 minut dokud