Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Očištěné brambory a kořenovou zeleninu propláchneme studenou vodou, nakrájíme na kousky a dáme vařit
Houby namočíme alespoň na 1/2 hodiny do studené vody. Oloupané brambory a kořenovou zeleninu propláchneme
Nakrájenou kořenovou zeleninu osmahneme na másle. Zalijeme vývarem a přidáme nakrájené brambory, zeleninu
Bramboračku vaříme, dokud není všechno měkké. Bramboračku podáváme ihned po uvaření s uvařeným vejcem
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme vařit do osolené vody. Když jsou měkké, přidáme brynzu
Oloupané brambory a slaninu nakrájíme na kostky. Dáme spolu vařit do osolené vody. Když jsou brambory
Sušené houby namočíme na 30 minut do studené vody. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky
Všechnu zeleninu si oloupeme, omyjeme na nakrájíme na malé kousky. Cibulku v hrnci osmahneme na oleji
Zeleninu si nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Zalijeme domácím vývarem nebo vývarem z masoxu
V hrnci rozpustíme 150 g másla, přidáme pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a houby. Za stálého míchání
Zeleninu si nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Zalijeme vývarem z masoxu, přidáme na kostky
Na oleji orestujeme mleté maso a přidáme nakrájenou zeleninu. Vše důkladně orestujeme a zalijeme vývarem