Prémiový obsah
★★★
9.1K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Všechnu zeleninu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky Poté zeleninu rozmixujeme, vmícháme hustou kašičku
Zeleninu, česnek a cibuli nakrájíme na malé kousky. Podlijeme vývarem a vaříme dokud zelenina nezměkne.
Nejprve nakrájíme cibuli a očištěnou kořenovou zeleninu
rozehřejeme olej, do kterého postupně přidáváme očištěnou kořenovou zeleninu (petržel, mrkev) nakrájenou na malé kousky
Cibuli, brambory, petržel, celer a mrkev oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno, brambory, mrkev, celer a
osmahneme cibuli dozlatova, přidáme nadrobno pokrájenou kořenovou zeleninu, osolíme, opepříme.
do papiňáku, přidáme všechnu očištěnou a oloupanou zeleninu Maso ze slepice obereme, zeleninu nakrájíme na kousky
osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme kousky očištěné zeleniny
očištěnou na proužky nebo kolečka nakrájenou předvařenou kořenovou zeleninu a zalejeme vínem.